Szinkronos OSHO mp3 magyarul

Osho zene + szinkronizált felvett előadások letöltése ingyen:
Szinkronos OSHO Mp3ak letöltése az ÖSSZES EGYBEN: Az itt listázott összes szinkronos osho mp3 mind letölthető az alábbi csomagban egyben (azok is amelyekhez nem találtam külön linket!):
INGYEN LETÖLTÉS ITT
( 542 Mega )

osho mp3ak letöltése ingyen
..vagy itt ! ;)

Eme letölthető OSHO mp3ak, magyar tanítások, szinkronos előadások magyarul mp3 hang formátumú csomag tartalma részletesen:

- OSHO: Pénzről magyarul ingyen mp3 letöltés
- OSHO: A meditációról magyar mp3 ingyen letöltés
-OSHO: A szeretről ingyen letölthető audió mp3ban
- OSHO: A halálról mp3 szinkronosan letöltés ingyen
- OSHO: A kreativitásról magyar hanggal 2 részben
- OSHO: Az együttérzésről szinkronizált mp3 letöltés ingyen
- OSHO: Szeretet szösszenet magyar mp3 ingyenes letöltés ( részlet a filmek menüpont alatt is ott lévő szeretet és gyűlölet c. nagyfilmből )

OSHO MEDITÁCIÓK:
- Osho Kundalini meditáció ingyen mp3 letöltés (54 mega)
+ 6 Ohso által készített zene mp3ban letöltés ingyenesen

 Osho letöltési segítség

LETÖLTÉSI SEGÍTSÉG:

Átkattintás után várj pár másodpercet, amíg visszaszámol legfelül jobboldalt, s utána megjelenik a "Skip Ad" gomb JOBB LEGFELÜL, erre kattintva tudsz majd továbbmenni a ténylegesen letölthető Osho bölcsességhez! Ez pl. így nézhet ki:
osho videó, osho videók, osho film, szinkronos, magyar
Ezután kerüld a reklámokat (pl. rákattintás helyett zárd be a felugróakat is), és kerüld a fizetős meg prémium és gyors (fast) letöltési módokat, hanem helyette keress ingyenes lassú letöltési módot, gombot (pl. Free SLOW download / regular download), melyhez általában egy kis un. chapta kép beírása után akár fél-1 percet is várnod kell, amíg visszaszámol, s csak utána jelenik meg általában a tényleges link, melyel valóban ingyen letöltheted..! És vigyázz, mert sok reklám nagy színes letöltési gombnak álcázhatja magát, amivel persze nem tudod letölteni, de az igazi és tényleg ingyenes letöltési lehetőség is ott van az TUTI, csak lehet, hogy kissé eldugva pici betűkkel és pár felugró ablakos reklám kíséretében! ;)


Végre nem kell egyesével töltögetned, sőt, olyan linket találtam, amiről az egyesével le nem tölthető (előző tárhelyekről letörölt, vagy csak részben kb. félig megtalálható!) mp3-akat is 1 kattintással letöltheted! Tehát ezen fenti Osho mp3ak szinkronosan MIND az összes egy csomagban ingyen LETÖLTHETŐ a fentebbi linken! ( 542 Mega )A fenti letölthető csomagból kimaradt Osho mp3ak:

- OSHO - Az élet egy rejtély, melyet élni kell! 1. rész, 2. rész
( tuti volt ilyen!)
- OSHO: Test és elme kiegyensúlyozása – Meditatív Terápia

- Még több Osho zenéje
- Dinamikus meditáció
- Garden of the beloved
- Csakra mp3ak
- Női rezgős mp3