OSHO könyvek

ÚJ INGYEN LETÖLTHETŐ OSHO PDF EBOOK KÖNYVEK :

Az itt található összes osho könyv benne van a belinkelt 67 darabos Osho könyvcsomagban! ( 43 db nagykönyv + 24 db mini osho könyv / írás / jegyzet / összegzés / válasz ) Már csak a 22 mini ebook osho íráshoz nincs külön itt leírás (de azok is a csomagban vannak!), azok is elég érdekesek, olyanok vannak közöttük mint pl.:


- OSHO: A Bölcsességek Könyve ( Atisha -s ) mini ebook vagy
- OSHO: LSD és a meditáció ( Osho véleménye az LSD-ről és hasonló tudattágító hallucinogén drogokról )

Ha nincs kedved egyben letölteni mind a 67 db Osho könyvet, akkor keress rá itt a kívántra a Ctrl-F billentyűkombinációval vagy böngéssz, mert az Osho könyvek ABC sorrendben vannak, s sok könyve külön egyesével is ingyen letölthető, s íme a működő letöltőlink a 43 + 24 db-os "67 db minden egyben" Osho könyvcsomag ingyen letöltéséhez:
osho mp3ak letöltése ingyen
67 db-os Osho könyv csomag INGYEN LETÖLTÉS ITT:
INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !


 Osho letöltési segítség
LETÖLTÉSI SEGÍTSÉG:

Átkattintás után várj pár másodpercet, amíg visszaszámol legfelül jobboldalt, s utána megjelenik a "Skip Ad" gomb JOBB LEGFELÜL, erre kattintva tudsz majd továbbmenni a ténylegesen letölthető Osho bölcsességhez! Ez pl. így nézhet ki:
osho videó, osho videók, osho film, szinkronos, magyar
Ezután kerüld a reklámokat (pl. rákattintás helyett zárd be a felugróakat is), és kerüld a fizetős meg prémium és gyors (fast) letöltési módokat, hanem helyette keress ingyenes lassú letöltési módot, gombot (pl. Free SLOW download / regular download), melyhez általában egy kis un. chapta kép beírása után akár fél-1 percet is várnod kell, amíg visszaszámol, s csak utána jelenik meg általában a tényleges link, melyel valóban ingyen letöltheted..! És vigyázz, mert sok reklám nagy színes letöltési gombnak álcázhatja magát, amivel persze nem tudod letölteni, de az igazi és tényleg ingyenes letöltési lehetőség is ott van az TUTI, csak lehet, hogy kissé eldugva pici betűkkel és pár felugró ablakos reklám kíséretében! ;)


OSHO A férfiak könyve pdf letöltés

Éles elméjű és gyakran humoros meglátások válogatása arról, hogy mit jelent férfinak lenni a mai világban. Osho elmagyarázza a férfi különböző aspektusait, a férfiszerepeket, és megmutatja, hogy ezek a sajátságok hogyan formálják s befolyásolják a társadalmat. Arra is rávilágít, miként lehet az általában pusztításra és negatív irányba fordított energiákat kreativitássá és személyes fejlődéssé átalakítani, valamint olyan meditációs technikákat ajánl, amelyek a gyakorlatban is segítenek elindítani eme folyamatot.

OSHO: A FŰ NŐ MAGÁTÓL

OSHO - A Fű Nő Magától könyv ingyen letöltés ( pdf , 188 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

OSHO A fű nő magától könyv rendelés online

Kétféle út áll nyitva az ember elött: a harcosé és a szerelmesé. Te döntesz, melyiket akarod járni.
De ne feledd... mindennek vannak bizonyos következményei.
Ha a harcos útját választod, és harcba szállsz mindazzal, ami körülvesz, folyton gyötrödni fogsz. A harc pokollá tesz körülötted mindent: már maga a harcos hozzáállás létrehozza a poklot.
De választhatod a szeretö útját, a résztvevö útját, akinek a mindenség az otthona, aki nem idegen. Akkor otthon vagy. Nincs küzdelem. Egyszerüen csak együtt áramolsz a folyóval. Akkor rádtalál az extázis: akkor minden pillanat eksztázis és virágzás lesz.
Sem pokol, sem mennyország nem létezik rajtad kívül. Töled függ, hogyan nézel a mindenségre. A vallás a szerelmes útja, a tudomány a harcosé.

OSHO: A HALÁL A KÉPZELT ELLENSÉG

OSHO - A Halál a Képzelt ellenség könyv letöltés ( pdf , 20 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT ! vagy külön innen is ingyen letölthető

OSHO A halál a képzelt ellenség könyv letöltés ingyen

"...Élj olyan intenzíven, ahogy csak lehet, és akkor maga az élet íze mutatja meg, hogy miért nem kell félni a haláltól. Ha egyszer megismered az életed és annak tüzét, akkor tudni fogod, hogy nincs halál."

OSHO: A KERESÉS: Előadások a ZEN 10 Bikájáról

OSHO - A keresés előadások a zen 10 bikájáról könyv letöltés ( doc , 2 mega helyett lehet ez csak egy 100kilóbájtos pdf kivonat ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

OSHO A keresés előadások a zen 10 bikájáról könyv letöltés

" ...Önmagában az ember nagyon kicsi, ám mégis nagyobb, mint az ég, mert valami egyedülálló van benne: a keresés. Még a tágas ég sem olyan tágas, mint az ember, mert az égnek határai vannak, de az ember keresésének nincsenek határai. Mert ez egy örökké tartó zarándoklat kezdet és vég nélküi. A tíz bika eme keresés képi megjelenítése - annak a keresésnek, amit én embernek nevezek... Különleges utazás veszi ma kezdetét. A zen tíz bikája egyedi az emberi tudatosság történetében. Az igazságot már sokféleképpen próbálták kifejezni, és mindig ugy találták, hogy bármit teszünk is, az igazság kifejezhetetlen marad. Akárhogyan próbálod kifejezni, mindig kifolyik a kezeid közül, mindig megfoghatatlan, leírhatatlan marad. Amint kimondod, azonnal csalódást érzel, mert a lényeg kimaradt, és csak a lényegtelen került bele. A zen tíz bikája egyetlen nekirugaszkodással próbálta meg kifejezni a kifejezhetetlent... "

OSHO: A MEGÉRTÉS KÖNYVE

OSHO - Megértés könyve pdf könyv letöltés ingyen ( pdf , 2 megás ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

OSHO A megértés könyve pdf könyv letöltés

A megértéshez vezető út teli van kérdésekkel és bizonytalansággal. Van-e célja az életünknek? Milyen tettekre rendeltettünk? Mivé kell válnunk, mit kell létrehoznunk, s mit kell megosztanunk másokkal? Életünk folyamán temérdek embertől kapunk készen úgynevezett igazságokat, amelyeket megtanulunk megkérdőjelezés nélkül elfogadni. Osho célja, hogy ezt felismerjük, és rátaláljunk saját egyéni hangunkra. A félelem és félreértés eltűnik mindennapjainkból, így nem egy terhes kötelességként, hanem betöltendő örömként teljesítjük majd feladatainkat.

OSHO: A TITKOK KÖNYVE

OSHO - Titkok könyve pdf könyv letöltés ingyen ( pdf , magyarul, 6 megás ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT ! vagy külön letöltés ingyen innen

OSHO A megértés könyve pdf könyv letöltés

A megértéshez vezető út teli van kérdésekkel és bizonytalansággal. Van-e célja az életünknek? Milyen tettekre rendeltettünk? Mivé kell válnunk, mit kell létrehoznunk, s mit kell megosztanunk másokkal? Életünk folyamán temérdek embertől kapunk készen úgynevezett igazságokat, amelyeket megtanulunk megkérdőjelezés nélkül elfogadni. Osho célja, hogy ezt felismerjük, és rátaláljunk saját egyéni hangunkra. A félelem és félreértés eltűnik mindennapjainkból, így nem egy terhes kötelességként, hanem betöltendő örömként teljesítjük majd feladatainkat.

OSHO: AZ ÁRTATLANSÁG BÖLCSESSÉGE - DHAMMAPÁDA

OSHO - Az Ártatlanság Bölcsessége könyv ingyen letöltése ( pdf , 64 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !
OSHO Az ártatlanság bölcsessége könyv letöltés dhammapáda

"...Igen, legyőzheted a halál e világát, mert lényed legmélyebb magva az örökkévaló része - nem az időhöz tartozik. Az időben létezel, de az örökkévalóhoz tartozol. Te vagy az, amin keresztül az örökkévaló behatol az idő világába. Te halhatatlan vagy, de egy halandó testben élsz. A tudatod nem ismer se halált, se születést. Csak a tested az, ami megszületik és meghal. De nem vagy a tudatod tudatában - nem vagy tudatos a tudatod felől..."

OSHO: AZ EGÉSZ A VÁLTOZÁSRÓL SZÓL - A LEGNAGYOBB KIHÍVÁS AZ ARANYJÖVŐ

OSHO - A Legnagyobb Kihívás az Aranyjövő könyv letöltése ingyen (.pdf, 59 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT ! vagy külön innen is ingyen letölthető
OSHO Az egész a változásról szól, a legnagyobb kihívás az aranyjövő könyv letöltés ingyen OSHO a legnagyobb kihívás az aranyjövő pdf könyv letöltés

A legnagyobb kihívás: az emberiség eljövendő aranykorának "A most nagy pillanat. Létrehozhatunk egy egységes világot. A jelenlegi krízis arany krízis, hiszen az emberek csak nagy nyomás hatására változnak és változtatnak. Mindaddig, amíg egy helyzet elviselhető, inkább elviselik - most azonban olyan ponthoz érkeztünk, amikor a helyzet többé már nem elviselhető." A tényt, hogy jelenleg maga a bolygó túlélése forog kockán, senki sem vitatja - mégsem változik semmi. Minden erőfeszítés, hogy lemondjunk a kapzsiságról és a kizsákmányolásról, és fenntartható jövőt építsünk, ellenállásba és falakba ütközik - és nem változik semmi. Szinte mindenki tudja, hogy éretlen viszálykodásunk oltárán a világegyetem legszebb virágának létezését áldozzuk fel - mégsem változik semmi. A szakemberek ma már világszerte egyetértenek abban, hogy sürgősen tennünk kell valamit - mégsem változik semmi. Az óra ketyeg… Ez a könyv végveszélyben lévő bolygónk értelmes embereit kívánja megszólítani. Egy ember látomása egy életképes emberiségről; egy ember látlelete a pszichológiai és társadalmi kórképekről, amelyek kívül és belül megosztják az emberiséget, és háborús feleket teremtenek. Osho felvázolja azokat a változtatásokat, amelyeket döntő fontosságúnak tart a jövő szempontjából - különösen annak az arany jövőnek a szempontjából, amely szerinte csupán egy karnyújtásnyira van tőlünk.

osho az ego könyve könyv rendelés online

Mi az ego és hogy szabadulhatunk meg tőle?
Az ego nem más, mint a valódi éden ellentéte. Az ego nem te vagy. Az egót a társadalom találta ki; ezzel csapnak be, hogy nyugodtan játszadozhass tovább vele, mint valami játékszerrel, és soha ne gondolkozz el azon, hogy mi is a valóság. Ezért mondom folyton, hogy amíg nem szabadulsz meg az egódtól, addig képtelen leszel megismerni önmagadat.</b> Az igazság keresése pontosan itt kezdődik: bármit is mondott neked a társadalom arról, hogy ki vagy, felejtsd el, verd ki a fejedből! Biztosan nem az vagy, amit mondtak, hiszen rajtad kívül senki nem tudhatja, hogy ki is vagy valójában... senki, csak te. Rajtad kívül senki nem léphet be léted titkainak kamrájába. Senki nem tudhat róla semmit, tehát bármit is mondtak az tévedés volt. Felejtsd el!

OSHO: AZ ÉLET MISZTÉRIUMAI

OSHO - Az Élet Misztériumai könyv letöltés ( pdf , 35 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

OSHO Az élet misztériumai könyv letöltés ingyen

Az élet misztériumai: az élet maga, a szerelem, a kapcsolatok, a jó és a rossz, a szabadság, a felelősség, az ego, a nevetés, a csönd, a meditáció... Ez a nagyszerű válogatás egy kicsit átfogóbb bepillantást ad Osho tanításaiba, mint az eddigi magyar Osho könyvek. Nagyon jó bevezetés annak, aki most találkozik először Oshoval, és nagyszerű összegzés a már lelkes Osho-barátnak is. De azért ugyanaz érvényes erre a könyvre is: ez is csak akkor segíthet neked, ha alapjaidban akarsz megváltozni.


OSHO: AZ ÉN UTAM A BÁRÁNYFELHŐK ÚTJA

OSHO - Az Én Utam a Bárányfelhők Útja könyv letöltése ingyen ( pdf , 71,6 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

OSHO Az én utam a bárányfelhők útja könyv letöltés

"Ha Jézus újraszületne - az egyház azonnal kitagadná. Az egyház nem tűri az őrülteket. Eckhart vagy Boehme... ezek szintén tűrhetetlen alakok, őrültek. Azonnal el kell szigetelni tőlük a hívőket, mert ezek tönkretesznek mindent: kétezer év munkáját. Ez tűrhetetlen... és van, aki hallgat rájuk... és az egész szervezett vallás alapjaifban megremeg."

OSHO: BÁRMIT VÁLASZTHATSZ, ÚGYIS A POKLOT VÁLASZTOD

OSHO - Bármit Választasz Ugyis a Poklot Választod könyv letöltés ingyen ( pdf , 64 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT ! vagy külön innen is letölthető
Osho bármit választhatsz úgyis a poklot választod pdf könyv letöltés

„ Te hozzászoktál a küzdelemhez; hozzászoktál ahhoz, hogy az árral szemben úszol. Az ego tápláléka a küzdelem. Akiket világi embereknek nevezel - másokkal viaskodnak. Akiket spirituális embereknek nevezel - önmagukkal harcolnak. De a küzdelem mindkét esetben ugyanaz: az ego tápláléka."
Osho bátorság könyv letöltés

Osho szerint a bátorság nem azonos a félelem hiányával, inkább szembenézés a jelenlétével. Bemutatja, honnan erednek a félelmeink, miként érthetjük meg ezeket, és honnan meríthetünk bátorságot szembesülni velük. Arra biztat minket, hogy örüljünk minden bizonytalanságnak és változásnak, amelyek lehetőséget teremtenek az új élményekre, s önmagunk és a bennünket körülvevő világ megértésére. Útmutatást ad belső bátorságunk fejlesztéséhez, képessé tesz hitelesen és elégedetten élni mindennapjainkat. Ezáltal lesz merszünk kiállni az igazunkért, szembeszegülni mások jogtalan véleményével, s magunkhoz ölelni az ismeretlent – a kapcsolatainkban, a karrierünkben vagy akár annak megértésében, hogy kik vagyunk és hová tartunk. A kötet számos meditációs technikát is tartalmaz, amelyek segítenek megbarátkozni félelmeinkkel.

OSHO: DHAMMAPÁDA - A Buddha Útja

OSHO - Dhammapáda - A Buddha Útja könyv ingyen letöltés ( pdf , 135 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT ! vagy külön innen is ingyen letölthető
Osho dhammapáda a buddha útja könyv letöltés pdf Osho dhammapada a buddha útja könyv ingyen letöltés pdf

Az ébrenlét az út a léthez.
A bolond alszik,
Mintha már halott volna,
De a mester ébren van
És örökké él.

Ő figyel.
Ő tiszta.

Mily boldog ő!
Hisz' látja, hogy a lét csak ébren lét.
Mily boldog ő,
Mert a felébredett útját járja.

Osho éberség könyv letöltés

Minden meditációs technika mélyén, beleértve még a harci művészeteket is, sőt, valójában minden jelentős atlétikai teljesítmény mélyén is ott rejlik az ébrenlét, a pillanat megélésének minősége, az éberség. Amint egyszer sikerül megértenünk, mit is jelent igazából az éberség, megszereztük a kulcsot életünk minden egyes területének tudatos irányításához, hogy összpontosultak s szabadok lehessünk, akármi történjék is. Olyan nagy mesterek szerint is, mint Buddha vagy Lao-ce, a legtöbbünk alvajáróként halad át végig az életén. Ugyanakkor mindannyian átéljük az éberség, a felébredettség pillanatait egyes helyzetekben: egy hirtelen baleseteknél, amikor úgy tűnik, hogy megállt az idő, amikor először hozunk világra egy gyermeket, vagy együtt vagyunk valakivel pont a halála pillanatában. Ekkor tudatosul bennünk minden mozdulat, hang, minden gondolat. Osho kifejti a létezés 9 állapotát, és arra bátorít, hogy merjük megtapasztalni mindegyik szintet, mert csak így élhetjük az életünket még nagyobb tudatossággal, még nagyobb szeretettel, gondoskodással.

Osho érettség könyv letöltés pdf

Légy az, aki vagy. Sose akarj más lenni, s akkor érett leszel. Az érettség az, amikor elfogadod az önmagaddá válással járó felelősséget, bármi legyen is az ára. Mindent kockára teszel csak azért, hogy önmagad lehess erről szól az érettség. Osho elvezet minket a gyökerekig, s megmutatja, hogy miként nőhetünk fel s hogyan válhatunk érett emberré ahelyett, hogy csak simán megöregednénk. Az érettség egy belső növekedés, szemben az öregedéssel, mely pusztán csak egy testi folyamat. Életünk valódi céla s értelme viszont végső soron az, hogy ünneplés és örömök közepette kibontakoztassuk érett egyéniségünket. Osho felvázolja az élet tíz fő korszakát is a gyermekkortól kezdve az iskola időszakán át a bölcsesség kivirágzásán keresztül az időskorig, mely szintén mind Osho pimasz humorával s mélységes együttérzéssével van fűszerezve.

OSHO: EGY PROVOKATIV MISZTIKUS ÖNÉLETRAJZA

OSHO - Egy provokatív misztikus önéletrajza könyv ingyen letöltés ( pdf , 79 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

Osho egy provokatív misztikus önéletrajza könyv letöltés

OSHO élete kicsit sem volt hétköznapi. Botrányok, orgiák, pénz, megvilágosodás.. Nem keveset megismerhetünk belőle! =)

OSHO: FÉLTÉKENYSÉG - Szeretet és kapcsolódás a XXI. században

könyv ingyen letöltés ( pdf , 17 mega helyett csak egy kb. 100 kilóbájtos .doc kivonat ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

Osho FÉLTÉKENYSÉG - Szeretet és kapcsolódás a XXI. században

Anno ezt is 17 megás pdf-ben találtam tehát tuti, hogy nagy könyv volt ez is, csak azóta sajnos ezt sem találtam másként csak pár oldalas kivonatban.

OSHO: A SZÓ MELY ÉGET: GYERE KÖVESS HOZZÁD

OSHO: A Szó Mely Éget: Gyere Kövess Hozzád 1. rész ingyen letölthető könyv ( pdf , 125 mega ) akár külön innen is ingyen letölthető, +
OSHO: Gyere Kövess Hozzád 2. rész ingyen letölthető könyv ( pdf , 66 mega + 2s megás .djvu formátumban is ) mindkét könyv letölthető ingyen innen: INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

OSHO A szó mely éget Gyere Kövess Hozzád könyv letöltés pdfOSHO Gyere Kövess Hozzád könyv letöltés pdf
OSHO A szó mely éget Gyere Kövess Hozzád könyv letöltés pdfOSHO A szó mely éget  könyv letöltés pdf

Jézus azt mondta: az, hogy a test a Szentlélek jóvoltából megjelent e földön, az csoda – de hogy e testben a lélek megnyilatkozhat: az már a csodák csodája. Erre mondják Indiában, hogy kétszer született. Mit jelent ez? Hogy lehet kétszer születni? A 2. születés a lélek születése.

A szeretkezés, a fogamzás, a szülés mind biológiai folyamatok. Ezeket jól ismerjük, és ezért felejtjük el, hogy ezek mind csodák. A folyamat első lépcsője a test születése. A második lépcső a lélek születése – ám ez csak nagyon ritkán következik be.

A testben alvó lélek nagyon ritkán ébred fel… mélyen alszik. De néha az álom nem annyira mély; például amikor szerelmesek vagyunk, vagy részt veszünk egy születésnél, vagy valaki, akihez közel álltunk meghal. Ezek rendkívüli alkalmak. A lélek ilyenkor ébredezik. Picit felocsúdunk a mély álomból, és már csak szinte szundikálunk. Ilyenkor sokszor sírunk, remegünk, vagy ok nélkül hahotázunk. Az úgynevezett normális ember, ha ilyenkor lát minket, akkor azt hiszi, megbolondultunk…

Csak a bátor ember mer felébredni, azaz felelősséget vállalni a létéért…

A test a megszokások rabja; csak reagál, ha stimulációt kap. Nevet, ha csiklandozzák. Dolgozni megy, mert muszáj, liheg Mária után, mert ösztönei erre utasítják. Az ember akár kilencven évet is élhet egyetlen egy tudatos tapasztalat nélkül.

Osho azt mondja: ez nem élet. Az élet valójában a lélek születésével kezdődik – ez a csodák csodája, amiről Jézus beszél.

Ha úgy hiszed, hogy ébren vagy, akkor is alszol, és már sok életet átaludtál… Legyen eme könyv vekker a kezedben. Osho sok nehéz szülésnél segédkezett; remélem, neked is sikerülni fog kimászni a megszokások és beidegződések börtönéből, és létedre ébredsz.

OSHO A gyermekek könyve könyv letöltés pdf

Amikor azt mondom, hogy „elveszett gyermekkor", az ártatlanságra gondolok - arra az ámulattal teli gyermeki tekintetre, amikor még nem tudtál semmit, nem volt semmid, mégis a világ tetején érezted magad. A csoda és az öröm aranypillanatai voltak azok: még nem tudtad, mi a feszültség, nem aggódtál, nem szorongtál semmi miatt — ezt az állapotot kell visszanyerned, ezt kell újból megtalálnod! (...) Csupán egyetlen olyan lényegi pont van benned, ami mindig, mindenhol, feltétel nélkül ott lesz veled. Az sem számít, ha a pokolban vagy, akkor is veled lesz; az sem számít, ha a mennyországban vagy, mert ott is veled lesz. Lényed esszenciális magvát megtalálni annyit jelent, hogy elérted a tökéletes ártatlanságot, és egyben ráleltél a legnagyobb bölcsességre is, ami a földön valaha létezett.

OSHO: INTELLIGENCIA - A kreatív válasz a jelen pillanatára

Könyv ingyen letöltés ( pdf , 16 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

OSHO intelligencia könyv letöltés ingyen

"Először is, jól jegyezd meg: az intellektualitás nem intelligencia. Az intelligencia a belső tudatosságod kifejlődése. Semmi köze a tudáshoz - a meditatívsághoz van köze. Az intelligens ember nem a múltbéli élményei alapján cselekszik, hanem a jelenben működik." Osho megkérdőjelezi azt az elméletet, miszerint az intelligencia fejlesztésének legjobb módja az intellektus tréningezése. Az intellektus darabjaira bontja a dolgokat, hogy lássa, hogyan működnek; az intelligencia összerakja a részeket, hogy lássa az egész működését. Osho azt állítja, hogy csupán az intelligencián keresztül válaszolhatunk kreatívan a változó világ kihívásaira. Ez a kötet - ahogy a teljes sorozat is - arra törekszik, hogy rávilágítson azokra a tévhitekre és nézőpontokra, amelyek nem engedik, hogy igazán önmagad lehess. Arra ösztönöz, hogy nézz szembe mindazzal, amit leginkább próbálsz elkerülni, hiszen ez adja meg a kulcsot a valódi felismerésekhez és az erőhöz. Az intellektus és az intelligencia elkülönítésével segítséget kapsz ahhoz, hogy tudatosítsd magadban, miként közelíts a problémákhoz - legyen az logikai, érzelmi vagy gyakorlati kérdés -, és miként oldd meg őket. "Az élet intelligens. Csupán az ember vált unintelligenssé. Tönkretette az élet természetes áramlását. Az emberen kívül semmiben nincs unintelligencia. Láttál-e már olyan madarat, amelyet hülyének nevezhettél? Láttál-e már olyan állatot, amelyet idiótának nevezhettél? Nem, ilyen dolgok csupán az emberrel történnek. Valami elromlott. Tönkretették az ember intelligenciáját, megrontották, megnyomorították."

OSHO intimitás pdf könyv letöltés

Bizalmas viszonyra vágyunk, de nem mutatjuk meg magunkat. Ez az egyik legfontosabb konfliktusforrás a barátok és a szerelmesek között: egyikük sem akar felhagyni a védekezéssel, egyikük sem mer teljesen pőrén, őszintén és nyitottan fordulni a másik felé, holott mind a ketten vágynak rá. Ezért mindennapossá váltak a "cserbenhagyásos" kapcsolatok az olyan társadalmakban, mint a miénk, mely egyre inkább elfogadja az alkalmi szexet. Ebben a gyengéd s szeretetteljes útmutatóban Osho lépésről lépésre bemutatja, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy ezt megváltoztassuk. Kiderül, mi teszi félelmetessé az intimitást, s hogyan győzhetjük le ezeket a félelmeket, miként erősíthetjük meg önmagunkat és kapcsolatainkat annyira, hogy bátran adjunk, és örömmel fogadjunk őszinteséget és bizalmat. Csak aki bízik és hisz önmagában az tud megbízni másokban. Ez az intimitás alapja. Arra vágyunk, hogy a másik valóban intim viszonyba kerüljön velünk, lemondjon a védekezésről, feltárja előttünk sebeit, levesse minden álarcát, és anyaszült meztelenül forduljon felénk? Nekünk kell megtennünk a kezdő lépést. Légy önmagad, nem törődve a következményekkel! A színlelés vagy a mások tanácsai szerint élt élet csupán elvesztegetett idő.

OSHO intuíció pdf könyv letöltés

"Ha követed intuíciód belső vezetőjét, nem abban az értelemben leszel sikeres, ahogyan a világ érti a sikert. A Te sikeredet a boldogságoddal, az üdvözültségeddel lehet mérni: teljesen mindegy, mi történik, te boldog leszel. Akár azt mondja a világ, hogy kudarcot vallottál, akár sztárt csinál belőled, mit sem számít. Te bármilyen helyzetben boldog leszel ."

OSHO kreativitás pdf könyv letöltés

" A mai világban sokszor azt várják tőlünk, hogy rugalmasan, hatékonyan s gyorsan reagáljunk az új kihívásokra, legyünk akár vállalatvezetők vagy gyermeket nevelő édesapák. Ha úgy próbálunk eligazodni a jelenben, hogy csupán a múltban tanultakra támaszkodunk, hátrányos helyzetbe kerülünk mind a kapcsolatainkban, mind a karrierünkben. Változtatnunk kell hozzáállásunkon, és meg kell értenünk, hogy az élet nincs előregyártva. Azt az életet kapjuk, amit teremtünk magunknak. Eddig egydimenziós emberekként éltünk, de ezt a lehetőséget már kimerítettük. Most sokkal gazdagabb emberi lényekre van szükség, háromdimenziósokra. A három dimenzió pedig: a tudatosság, a részvét és a kreativitás. A kreatív ember olyan dolgokat lát, amelyeket előtte még senki, és olyan dolgokat hall, amelyeket előtte még soha senki - s ez az igazi kreativitás. Osho részletesen elmeséli, mit kell tennünk, ha kreatívak akarunk lenni. Útmutatásait követve, képesek leszünk sokkal több játékosságot és rugalmasságot vinni az életünkbe, s mivel a kreatív az újat, az eredetit és a frisset jelenti, tele leszünk áramló energiával és örömmel. "

OSHO: MEDITÁCIÓ: Az első és utolsó lépés a szabadság felé

Osho - MEDITÁCIÓ: Az első és utolsó lépés a szabadság felé ( meditációs kézikönyv ) pdf könyv letöltés ingyen ( pdf , 1,3 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !
OSHO MEDITÁCIÓ meditációs kézikönyv OSHO MEDITÁCIÓ Az első és utolsó lépés a szabadság felé
( A 2. csak 1 újracsomagolt kiadás, valszeg külsöleg más csak ez is.. )

Ez a könyv egy válogatás Osho sok éves meditációval kapcsolatos munkásságából. Több mint 60 a legkülönfélébb meditációs technikákból összegyűjtött leírást tartalmaz. Némelyikük ősi, tradicionális, mint pl. a buddhista Zazen, másikuk pedig Osho egyedi saját fejlesztésű technikái, melyeket direkt a XXI. századi modern kori keresők számára hozott létre. Miért nevezi Osho a meditációt az első és utolsó lépésnek a szabadság felé? Azért, mert az Ő meglátása szerint a meditáció az a dimenzió, amin keresztül minden egyén megvalósíthatja egyéni, saját lehetőségét a korlátlan egyéni szabadságra, mely mindannyiunk rendelkezésére áll. BÁRMI LEHET MEDITÁCIÓ! A titok nyitja, hogy ne légy gépies. Ha „gépietleníteni” tudod életed, akkor az egész élet egy meditáció. Akkor minden apróság, a zuhanyozás, az étkezés, egy baráti beszélgetés meditáció lesz. A meditáció belső érték – bármi azzá válhat –, nem pedig egy külső dolog. Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a meditáció egy speciális cselekvés-sor: ülsz arccal Kelet felé, bizonyos mantrákat ismételgetsz, füstölőt égetsz, mindenféle hókuszpókuszt csinálsz egy adott időben, egy adott helyen, kimért mozdulatokkal. A valódi meditációnak semmi köze ezekhez a dolgokhoz. Ezek csak gépiessé tesznek, pedig a meditáció épp azért van, hogy felszámolja a gépies viselkedést. Ők nem értik, hogy mi a meditáció valójában: A meditáció = éberség. tudatosság. Tehát, ha éber tudsz maradni, akkor minden cselekvés meditáció; akkor minden mozdulat óriási segítség lehet…

OSHO: MINDENNAPRA

Osho - Mindennapra - 365 meditáció az itt és most megéléséhez pdf könyv letöltés ingyen ( pdf , 24,9 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !
OSHO mindennapra pdf könyv letöltés

"Szerte a világon ezerféle téveszme él a meditációval kapcsolatban"
Osho felismerései több mint harminc éve jelentenek hatalmas örömöt és kihívást a spirituális keresőknek. Az Osho mindennapra e felismerések esszenciája. Összhangot teremt a spirituális és filozófiai tradíciók, valamint a modern tudomány illetve a pszichológia között. Ez az inspiráló könyv mindennapra kínál egy meditációt, melyek segítségével teljesebben élhetünk a jelenben, és átléphetünk egy újfajta létezésbe, ahol szerves egységet alkot a test, a lélek és a szellem.

osho nők könyve könyv letöltés pdf

"...A legtöbb dolog, amiben a nő és a férfi különböznek, csak viszonylagos. A különbségeket éppen hogy meg kellene becsülni, fenn kellene tartani, mert ezek teszik vonzóvá egymás számára a két nemet. Nem egymás elítélésére kellene használni őket. Én azt szeretném, ha a két nem egy szerves egységgé válna, megtartva közben önnön szabadságukat, mert a szeretet nem megköt, hanem szabaddá tesz. És akkor egy szebb világot hozhatnánk létre. Az emberiség egyik fele most meg van fosztva attól a lehetőségtől, hogy ebben közreműködhessen, pedig ez a fél, a nő, nagyszerű adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy egy szebb világ jöhessen létre. Az ő közreműködésével egy gyönyörű paradicsom lehetne a világ...

...Én itt nem férfiként szólok hozzátok; úgy nem is volna lehetséges a női lélekről beszélnem. Én mint tudat beszélek hozzátok. Nagyon sok életet leéltem már női testben is és férfi testben is, és jól megfigyeltem mindent...
Amit mondok nektek az sok-sok élet végkövetkeztetése; annak nem csak e mostani életemhez van köze. Ez az élet csak a tetőpontja egy hosszú-hosszú zarándokútnak.  
Tehát ne úgy hallgass engem, mintha férfi vagy nő lennék, különben nem fogod meghallani, amit mondok..."

OSHO: SZABADSÁG - Merj Önmagad lenni!

Könyv letöltés ingyen ( pdf , 41,7 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

OSHO szabadság könyv letöltés

"Ne légy törpe. Próbáld elérni a képességeidben rejlő legvégső magasságot. De csak a saját igazságod, a saját felfedezésed fog felszabadítani; semmi más nem tudja ezt megtenni."
Osho a szabadság három dimenzióján keresztül mutatja be az önmegvalósítás lehetőségeit. Az első, amikor szabaddá válsz "valamitől", ez az állapot a külső erők - szülők, társadalom, vallás - által rád kényszerített korlátok lerombolása. A következő fázis a szabadság "valamire", egy pozitív állapot, amelyben magadhoz ölelsz és megteremtesz valamit - például egy kiteljesítő kapcsolatot, egy művészi vagy humanitárius látomást. És végül létezik a "puszta szabadság", a legmagasabb rendű és legértékesebb fázis. Ez utóbbi több mint csupán ellenezni vagy támogatni valamit; ez az a szabadság, amelyben egyszerűen önmagad vagy, és igaz módon válaszolsz minden egyes pillanatra.
Ez a kötet - ahogy a teljes sorozat is - arra törekszik, hogy rávilágítson azokra a tévhitekre és nézőpontokra, amelyek nem engedik, hogy önmagad lehess. Arra ösztönöz, hogy nézz szembe mindazzal, amit elkerülni próbálsz, hiszen ez adja majd meg a kulcsot a valódi felismerésekhez és az erőhöz. Segít beazonosítani a szabadságod útjában álló akadályokat, akár a környezeted, akár saját magad állítottad őket. Segít bölcsen megválasztani a megvívandó csatákat, és megtalálni a bátorságot ahhoz, hogy hű legyél önmagadhoz.

OSHO: SZERELEM, SZABADSÁG , EGYEDÜLLÉT

Könyv letöltés ingyen ( pdf , 41,7 mega helyett csak 1 1 megás 14 oldalas részlet.. :( ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !
OSHO szerelem szabadság egyedüllét pdf könyv ingyen letöltés OSHO szerelem szabadság egyedüllét pdf könyv letöltés


A szerelem az élet legnagyobb kísérlete, és akik anélkül élnek, hogy a szerelemmel kísérleteznének, sosem fogják megtudni, mi is az élet valójában. Örökké a felszínen maradnak anélkül, hogy leereszkednének a mélybe. Az első kiindulópont önmagad szeretete kell, hogy legyen. Mindenki ismeri a mondást, hogy "aki nem szereti önmagát, másokat sem tud szeretni", mert a részleteket tekintve talán vannak köztünk különbségek, de alapvetően ugyanannak az egy természetnek a részei vagyunk. Ha szeretet születik benned önmagad iránt, lesz mit megosztanod a pároddal is. A valódi cél azonban a lényedben végbemenő végső, misztikus egyesülés, hogy ne légy rabja egyetlen nőnek vagy férfinak sem. Azáltal, hogy találkozol a külső nővel, a külső férfival, hogy valóban szereted, lépésről lépésre megláthatod a nőt, illetve a férfit, aki benned él. A külső nő csupán egy út a belső nőhöz; ahogyan a külső férfi is csak egy út a belső férfihez. Ha rátalálsz erre a belső nőre, illetve férfira, megszabadulsz a függőségedtől, amely a külvilághoz köt. A szabadság az ember legbensőbb lényege. Szabadon meg kell élned a vágyaidat, legerőteljesebb energiádat, a szexualitást is, így életed közepére érve meghaladhatod, s ezzel képessé válhatsz arra, hogy egyedül is boldog legyél.

OSHO: SZERELMESEN

OSHO - Szerelmesen könyv letöltés ingyen (2,3 mega, .djvu, csak a könyv dvd melléklet nélkül :< ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT ! vagy külön innen is letölthető e könyv google docsról

osho szerelmesen pdf könyv letöltés

Szeretnél természetes, beteljesítő szerelemben élni? Osho a rá jellemző szellemességgel, humorral és megértéssel intéz kihívást hozzád, hogy elutasítsd azokat az egészségtelen kapcsolati mintákat, amelyeket a környezetedben élőktől tanultál, és önállóan fedezd fel a szeretet jelentését. A szeretet olyan új útjait tárja eléd, amelyek örökre megváltoztatják az emberekhez fűződő viszonyodat. A Szerelmesen arra ösztönöz, hogy fenntartás nélkül fogadd életedbe a szeretetet, és a maga teljességében élvezd az életet.

OSHO: TANMESÉK és ADOMÁK

OSHO - Tanmesék és Adomák ( pdf , 1,5 mega )

osho tanmesék és adomán pdf könyv letöltés

Az őszinte nevetés olyan, mint az igazi élet. Szívből jön, fellazít és lerázza az elme rigid köntösét az emberről. Osho egyszer azt mondta, hogy amikor elmesél egy viccet, akkor azzal először is az a szándéka, hogy feszültséget keltsen benned, hiszen az elméd ilyenkor azonnal beindul: rögtön gondolkodni kezdesz azon, vajon mi is lesz majd a történet vége? Mindenféle befejezést megpróbálsz elképzelni, de végül egy olyan csattanó hangzik el, amire végképp nem számítottál. Ilyenkor a benned addig felgyülemlett feszültség hirtelen felszabadul, és ebben a lelkiállapotban lehetőség nyílik arra, hogy sokkal nyitottabbá válj. Ezzel a nyitottsággal tudod igazán befogadni a mester üzenetének valódi jelentését, hiszen az elme szigorú komolysága csak arra jó, hogy fölöslegesen elemezgesse a mester szavait. A viccek szerepe tehát az, hogy kizökkentsen.

OSHO: TANTRA

- OSHO Tantra - A lélekhez a szexualitáson keresztül letöltés itt ( doc , 0,3 mega )
- OSHO Tantra - A végső megértés könyv letöltés itt ( doc , 1 mega )
- OSHO: Vigyana Bhirava Tantra 112 Meditációja ( doc , 83 kilóbájt )
mindhárom féle osho Tantra könyv INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

osho tantra a lélekhez a szexualitáson keresztül könyv pdf letöltés osho tantra a végső megértés könyv pdf letöltés

A nemi vágyat csak akkor fogod megérteni, ha majd úgy mozogsz az érzéseid között, mint költő a virágok között -- csak akkor. Ha bűnösnek érzed magad, ha sietsz, a nemi aktus az marad, ami most: egy őrült rohanás.

A tantra azt mondja: csinálhatsz, amit akarsz, csak közben figyeld magad! A tantra nincs semmi ellen, de nem akarja, hogy alvajáró módjára cselekedj, tudatosság nélkül, gépiesen. Ez a módszer titka: ha tudatosan cselekszel, az energia átalakul. Fogadd el, légy hálás, hogy van szexualitásod, haragod, kapzsiságod... Légy hálás, mert ezek azok a rejtett források, amiket aztán át lehet alakítani, amik elvezetnek a rejtélyhez. Ha a szex átalakul, szeretetté válik... a salak levált a tiszta szerelemről.

osho tao pdf könyv letöltés az aranykapu

"A Tao nem más, mint Isten egy másik neve. És ez egy sokkal szebb név, mert az "Isten" szó már túlságosan is elcsépelt. (...) Ebben a tekintetben a Tao igazán gyönyörű. A Taót nem bálványozhatod, mert képzeletedben nem személyesül meg. A Tao egyszerűen egy alapelv, nem pedig egy személy. Nem bálványozhatsz egy elvet - a Taóhoz nem tudsz imádkozni. (...) A Tao nem jelent mást, mint a mindenek fölött álló elvet, amely egységgé rendezi a mindenséget. A lét nem egy káosz, ezt biztosan állíthatjuk; a lét egy kozmosz. Mérhetetlen rend uralkodik benne, egy önmagából fakadó rend, s ennek a rendnek a neve a Tao. A Tao egyszerűen a mindenség harmóniáját jelenti."

OSHO: TEST ÉS ELME KIEGYENSÚLYOZÁSA

OSHO - Test és Elme kiegyensúlyozása könyv letöltés ingyen ITT:
( pdf , 38 mega, CD melléklet nélkül )
INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

osho test és elme kiegyensúlyozása pdf könyv letöltés

Osho rámutat, hogy a tudatos elme keskeny rétege, a rész, amely intellektuálisan megért valamit, az valóságunknak pusztán egytized vagy kevesebb része. A tudattalan rész sokkal nagyobb. Osho az elme tudatos és tudattalan részei közti kapcsolatokat tanulmányozva, a saját testén kísérletezett ki egy forradalmi új technikát alkalmazó meditációts terápiát, mellyel újra tudatos kapcsolatot, valamint folyamatos kommunikációt teremthetünk testünk és elménk között. Az Osho által kidolgozott meditációs terápia lényege, hogy önmagunk legjobb barátjává válunk. Mindenkinek jó kommunikációban kell lennie a testével is, éreznie kell azt. Mert mindaddig, amíg nem kommunikálunk, nem vagyunk együtt érzőek a testünkkel, nem tudunk együtt érzőek lenni semmilyen más testtel sem, azaz nem tudunk igazán másokat sem megérteni.

osho túl az elme határain pdf könyv letöltés osho túl az elme határain pdf könyv ingyen letöltés

"Az elmenélküliség állapota ismeretlen Nyugaton, pedig csak az elmenélküliség állapotában válik valaki tudatossá arról, ami túl van az elmén. Mert amikor az elme összes fecsegése abbamarad, és nincs többé zaj, hallható a lényed csendes kis hangja.És önmagad elmén túli ismeretének egy egyszerű pillanata megadja neked a mesterkulcsot. Az elme most már sose válhat a mestereddé. És ha az elme sose válhat a mestereddé, akkor sose kergethet őrületbe. Most már az elme nem folytathatja tovább, hogy begyűjtsön bármit, amit csak akar. Miután a lényed érvényesül, az elme - azonnal - engedelmessé válik."

OSHO: VÉGZET, SZABADSÁG és LÉLEK

könyv letöltés ingyen ( pdf , 1 mega, DVD melléklet nélkül ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

osho végzet szabadság és lélek dvd melléklettel ingyen letőltés pdf könyv letöltés

"Nem arról van szó, hogy kérdésekre keressük a választ, hanem arról, hogy a létünkre keresünk választ. Az élet nagy kérdései sorozat az egyén életében felmerülő legfontosabb kérdésekre összpontosít. Minden egyes kötet örök és mindig időszerű vizsgálódásokat és fejtegetéseket tartalmaz a személyes értelem- és célkeresésünk létfontosságú témáival kapcsolatban, a lelki életünkre és létminőségünkre vonatkozó kérdésekre helyezve a hangsúlyt. Ennek az izgalmas sorozatnak az első kötete, a Végzet, szabadság és a lélek olyan mélységesen emberi kérdéseket boncolgat, mint például: Valóban létezik-e olyasmi, hogy lélek, és ha igen, mi az? S hogyan jön a képbe a karma fogalma? Van-e az egyén életének valami különleges értelme vagy célja? Az ember kutatja önmagát. Tisztában van vele, hogy létezik, de nem tudja magáról, hogy kicsoda. Így a születés pillanatában kezdetét veszi egy nagyszabású vizsgálódás, amelyet elnyomhatsz, eltéríthetsz ugyan, vagy akár megpróbálhatod helyettesíteni is, de le nem állíthatod. Nincs mód a beszüntetésére, hiszen ez emberi természetünk szerves része, és hacsak el nem jutsz a megoldásig, a kutatás folytatódik. Ám felmerül a probléma, hogy rengeteg a tévút. Hogyan találhatsz rá a helyes ösvényre? Van benned valami, ami magasabb rendű, nagyobb önmagadnál, amit egyszerűen nem lehet a véges világ keretei közé beszorítani. Eme nagyság nem egyéb, mint az ember azon képessége, hogy felülemelkedjen, túllépjen önmagán. Ha ez az ugrás nem következik be, akkor kopár pusztaságban fogsz élni, ahol soha semmi nem virágzik. A virágok csak akkor fognak kinyílni, amikor kezded kapiskálni az igazságot. Ez az ember legfőbb törekvése, amelynek a lényege, hogy az emberi lény az igazsággá akar válni. Te is ezt akarod érezni, hogy: én vagyok az igazság. Ennél kevesebbel soha nem fogod beérni. A kötet egy eredeti Osho-beszédet is tartalmaz. Ez a DVD módot ad az olvasónak, hogy közvetlenül a forrásból tapasztalja meg Osho közvetlen bölcsességét és humorát."

OSHO: ZEN TAROT kártya

- Osho Zen Tarot. Transzcendens ZEN játék ( pdf , 1,5 m, csak 20 oldalnyi)
- Osho Zen Tarot kártyák kártya képekkel ( pdf , 1,4 mega, kb. 80 oldal )
- Osho Zen Tarot idézetek ( txt , kb 2 tucat hosszabb idézet, 36 kb, s ez külön akár innen is ingyen letölthető . doc-ban )
de MINDHÁROM Zen tarotos könyv egyben INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

osho zen tarot kártya kártyák pdf könyv letöltés

"Ez a tarot egy olyan életszemlélet és elkötelezettség jegyében készült, miszerint az egész életünket meditációvá igyekszünk változtatni.
Így hát az Osho Zen Tarot-t a mindannyiunkban ott lakozó buddhának ajánlom.
Kétségtelenül nem egy hagyományos tarot kártya, hiszen nem jóslatokkal foglalkozik. Ez inkább egy transzcendens zen játék, amely a pillanatot tükrözi. Rendíthetetlenül, ítéletek és összehasonlítások nélkül mutatja be azt, hogy mi van itt és most.
Ez a játék egy hajnali kakasszó, amely segít felébreszteni érzékenységünket, intuícióinkat, együttérzésünket, fogékonyságunkat, bátorságunkat és egyéniségünket."

OSHO: ZARATHUSTRA - A Táncoló Isten

OSHO - Zarathustra - A Táncoló Isten ( pdf , 60 mega ) INGYEN LETÖLTÉS a 67 db-os Osho könyvcsomaggal együtt (az itt lévő összes Osho könyv s még több mind magyarul) INGYEN LETÖLTHETŐ ITT vagy ITT vagy ITT !

osho zarathustra a táncoló isten pdf könyv letöltés

"Bonyolult egy kicsit az ügy. Nem közvetlenül Zarathustráról beszélek ugyanis, hanem arról a Zarathustráról, akit Friedrich Nietzsche talált ki. Az összes igazán mély gondolatot Nietzsche adja Zarathustra szájába. Úgy használta Zarathustrát, mint valami szimbolikus figurát. Pont úgy, ahogy Khalil Gibran használja Almustafát, aki teljesen a képzelet szüleménye. Nietzsche ugyan egy történelmi figurát választott, de a mód, ahogy használja őt, mégis kitalált. Tehát egyrészt ne feledd, ez itt most Nietzsche Zarathustrája - semmi köze az eredeti Zarathustrához. Másrészt pedig engem nem érdekel, hogy Nietzsche mit gondolt. Éppen úgy használom őt, mint ahogy ő használta Zarathustrát. Ezért tehát nem egyszerű a helyzet. Ez itt az én Nietzschém: Nietzsche az én Zarathustrám."

További osho könyvek feltöltés alatt!

LIKEolj! Rakj be kedvencekbe, s Nézz vissza később is! ;)Persze a számítógépen nem jó olvasni, vedd meg őket fizikailag is! ;) Pl.: https://www.amrita.hu/konyv
 Osho
author

Partnerek:


 • www. C Vitamin .hu
 • www. Célok .hu
 • © 2010 -